Lélek kertje – 2020. október 2.

Lélek kertje - sütőtök drótkerítés mellettEnnyien látták: 73

Kihasználva a kellemes időt és az aránylag gyenge szelet, nekiálltam ismét spenótot szedni.

Közben megkóstoltam a 3 féle spenótot – miután már a kicsik is szépen növekednek.

  • Az Új-zélandi spenót édeskés, kellemes spenót ízzel.
  • A Viroflay spenót tömény zöld ízű, nyoma sincs édes íznek.
  • A Matador spenót semleges, majd jön a tömény utóíz.

Viccesen úgy jellemeztem a barátnőmnek, hogy az Új-zélandi a nő, a Viroflay a férfi, a Matador pedig a gyerek (fiúgyerek).

Izgulok a sütőtök miatt, mert nagy, de még mindig zöld. Fagy előtt muszáj lesz leszedni, addig még elég sok idő van, kb. 3 hét.
Észrevettem, hogy az egyik átfutott a szomszédba. Ahogy visszahúztam egy kb. 15 centiméteres termés is jött vele. Biztonságba helyeztem, hogy növekedhessen.

A legjobbat feltételezve a szomszédról úgy gondolom, hogy nem érdekelte, hogy átmegy. Persze benne van a pakliban, hogy tévedek, s reménykedett benne, hogy nem veszem észre és megkaparinthatja.

Sajnos a fát hiába nézték meg, még mindig nem vitték el. De az újabb szemlére megint ketten jöttek és anyu észrevette, hogy nem csak a vetésen keresztülgázoltak, de a koktélparadicsomból is vettek le egyet. Várom, hogy beszéljek velük,mert ajándékba adom a fát, és csak a fát, nem élhetnek vissza a helyzettel semmilyen formában. Hát ma várhattam őket…

Leszedtük a maradék szőlőt, próbáltam túladni rajta, eddig sikertelenül.

Érdekes, hogy mióta eldöntöttem, hogy kiváltom az őstermelőit, jövőre, azóta semmit nem tudok eladni magánszemélyként…

Érdekesség:
Tudtad, hogy aki képes lélekutazásra – nem mindenki képes, aki lélek látó és/vagy halló-, az képes leképezni mindent: tárgyat, ételt, stb. ?

Pont emiatt döntöttem úgy, hogy akikkel ilyen formában kapcsolatban vagyok, nyugodtan szedhetnek maguknak a Lélek kertje Bétából. Lélekutazás, zöldségevés, energianyerés. Nekem jóérzés, hogy adhatok, nekik meg segítség. Újabb nyerő-nyerő helyzet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük